2020 – September nyhedsbrev

Ny bestyrelse 

Sammensætningen af bestyrelsen kan se på foreningens hjemmeside

Ny kode til fordørene

Pinkoden til fordørene er skiftet. De nye koder er sendt ud til den email adresse, som er kendt af CEJ. Hvis du ikke har modtaget en kode, så skriv til bestyrelsen, husk at skrive dit navn, opgang og lejlighedsplacering (etage/side).

Affaldsgitter i opgang 23, 25 og 37

I et forsøg på at skåne vores udsugningsmotor i affaldsskakterne, er der monteret et gitter i tre rør. Et motorskifte kan koste op til 50.000,-

Udvalg fibernet

Der har på et tidspunkt være et ønske, om det var muligt at få en fælles og dermed en billigere internetløsning. Det er måske muligt. Hvis man er interesseret i at arbejde i et udvalg, hvor man laver en markedsanalyse og få et tilbud, så kontakt bestyrelsen. 

Udvalg Cykelparkering portal – er der også noget i kælderen 

Der er sat midler af på budgettet til at få udarbejdet et forslag til at inddrage portalen (“porten” mellem opgang 21 og 19). Hvis man er interesseret i at deltage i et udvalg, som har til opgave at komme med et forslag til hvordan vi anvende området til cykler på en smuk og funktionel måde, så skal man kontakte bestyrelsen. Deadline er 01 OKT.

Dette indlæg blev udgivet i ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.