2020 – December Nyhedsbrev

Parkering af ladcykler/trailer

Det er bestyrelsens mål at lave faste pladser til ladcykler og cykeltrailere i kælderen. Der vil blive udpeget og afmærket ladcykelpladser, som ville kunne lejes af beboer. Afmærkningen vil ske steder i kælderen, så det skaber mindst gene for manøvrering af ens bil.

Det er tanken, at det kun er på disse p-pladser, at det er tilladt at parkere sin ladcykel/cykeltrailer. Man vil få sin egen plads a la bilparkering i kælderen. En plads vil koste 50,- om måneden.

Det er målet, at der bliver plads til de nuværende ladcykler. Hvis behovet overstiger antallet af pladser, vil fordelingen i første omgang ske ved lodtrækning, og man kan bliver skrevet op på en venteliste.

Hvis du er ejer af en ladcykel/trailer skal du kontakte bestyrelsen, samt sende et foto af din cykel.

MC-parkering

Bestyrelsen vil gerne udpege 3 faste pladser til motorcykelparkering. Der vil ligesom med ladcyklerne blive en “ens” plads, som bliver markeret som mc-parkering. Det vil koste 80,- om måneden. Hvis behovet er større end de tre pladser, vil fordelingen i første gang ske ved lodtrækning, og derefter ventelisteprincippet.

Rydning af opgange 

Bestyrelsen er blevet bekendt med, at der i nogle af trappeopgangene er parkeret barnevogne og lignende samt et hav af sko. Det er ikke tilladt at have nogle effekter i opgangene (på nær under trappen på stueniveau) grundet kravet om fri passage jf brandreglerne. Bestyrelsen henstiller til, at man fjerner sine effekter inden 16 DEC. 

Udvalg vedr. fælles tagterrasse 

Bestyrelsen har lavet et opslag på facebook vedr. udvalg for revitalisering af foreningens tagterrasse. Hvis man er interesseret, så besøg opslaget på facebook. Det går kort fortalt ud på at udarbejde et idekatalog /forslag til hvordan vi kan få en skøn tagterrasse. Der kunne være højbede, orangeri, lækre havemøbler osv. 

Skriv til bestyrelsen, hvis det er noget for dig.

Udvalg vedr. fibernet

Da der ikke har været nogen interesse lukkes udvalget.

Udvalg vedr. Cykelportal

Bestyrelsen har sat udvalget på pause og afventer behovet efter etablering af ladcykel/cykeltrailer og mc-parkering 

Affaldsgitter i opgang 23, 25 og 37

Vores forsøg med affaldsgitter har været en succes. Det betyder, at foreningen vil få et gitter i de resterende opgange. De forventes at blive installeret i første uge af december.

Container ved Holmbladsgade 70A

Holmbladsgade 70A er ved at gennemføre en gennemgribende fugtsikring af deres fundament, som er grundmuret og derfor udsat ved stigende grundvandsstand og store regnskyl. I forbindelse med rydning af kælderrummenes indhold, vil der blive opstillet to stk. container af typet BoxIt foran deres kældertrappe.

Dette indlæg blev udgivet i ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.