Status på varmesituationen

Mange lejligheder oplever problemer med varmeforsyningen. Bestyrelsen har derfor besluttet at igangsætte et projekt for at udbedre problemerne. Varmesystemet drives af den fælles overbygning E/F Sadolinparken, der består af ejerforeningen Husforening Syd og andelsforeningen Husforening Nord.

Der blev i efteråret lavet en større analyse af varmeanlægget, der mundende ud i et konkret projektforslag i tre etaper. Varmeproblemerne skyldes især, at varmeanlægget er underdimensioneret. Planen er derfor at udvide anlægget vha. et parallelt system. Systemet bygges i den eksisterende varmecentral i kælderen mellem de to afdelinger Nord og Syd.

Bestyrelsen vedtog på en ekstraordinær generalforsamling 9. januar 2017 at gå videre med forslagets første etape. Januar måned er derfor gået med at forberede dette og endelig fastslå, at det er den korrekte løsning.

Den praktiske gennemførsel af projektet styres af den tekniske afdeling ved overbygningens administrator CEJ Ejendomsservice. Den foreløbige plan er:

  • Arbejdet med at indhente tilbud fra entreprenører er netop gået i gang.
  • Bestyrelsen forventer at vælge entreprenør senest 1. marts 2017.
  • Byggeriet forventes gennemført i uge 11-13.

Opbygningen af den nye installation kan foregå samtidig med, at den eksisterende varmeforsyning er i drift. Der forventes lukning af varmen en dag i forbindelse med tilslutning.

Der vil blive informeret yderligere, når byggeriet går i gang.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, Husforening Syd

Dette indlæg blev udgivet i Varmeregulering. Bogmærk permalinket.