2020 – Maj nyhedsbrev

Der er behov for at sende endnu et nyhedsbrev ud.

Generalforsamlingen

Generalforsamlingen er i dag (6 MAJ) blevet udskudt. Bestyrelsen håber, at den afholdes i sin fulde form inden sommerferie (udgangen af uge 26). Det afhænger af hvornår regeringen øger den nedre grænse for forsamlingsforbud . Hvis der en risiko for, at vi ikke kan samles inden sommerferien, kan det være en mulighed, at foreningen afholder en online udgaver, hvor det er muligt at godkende regnskab og budget. En diskussion af de forskellige forslag  egner sig ikke til et online medie, hvortil en mulighed kan være at afholde den del af generalforsamlingen efter sommerferien. 

Rotter

Der er konstateret et rotte indbrud på et kloakrør. Foreningen har sat en rottespærre i kloakken, og en efterfølgende tv inspektion har vist, at der er brud på et rør. Det er mellem opgang 23. og 25. Her vil der snarest bliver indsat en ‘strømpe’ i kloakken for at lukke hullet. Fordelen ved at benytte en strømpe er at man ikke skal grave kælderen op.

Tv inspektionen fandt ikke nogen rotter i systemet. Det frikender ikke helt vores bygning. 

Rotter holder af mørke, trygge og varme steder – hvor der er adgang til kloakrør.  Sådan et sted har alle lejlighed. Der kan være en rottefamilie i en af vores teknikrummene.  Derfor vil jeg bede om, at alle undersøger deres teknikrum. Hvis der bo en rotte (eller flere) så vil rummet lugte at urin, der kan være vådt grundet rørbrud og der vil evt. være muligt at se rottelort.

Hvis man opdager, at der har været rotter i ens rum, så lukker døren til rummet og skriver til bestyrelsen. Vi har kontakten med VVS, kloakfirma og rotterfængeren.

Der er kontakt til Administrationen og kommunen.

Linolie 

Så er det blevet tid til at male træværket.

Der er købt linolie og pensler til foreningen. Man kan finde en dunk med linolie og en pensel i en lufttæt pose ved affaldsskakten i stueetagen

Man kan evt skrive, når man tager olien og hvornår man er færdig i dette opslag.

Hvordan maler man?

Mal linoliemaling på i MEGET TYNDE lag med en god pensel. Vælg altid en pensel der er mindre (ca. halvt så bred) end det du skal male, da det så bliver lettere at påføre malingen TYNDT.

Dyp kun penslen ca. 2-3 mm ned i malingen. Herved er det lettere at male TYNDT på, da man ikke har så meget maling at arbejde med.

Sæt dernæst malingen af i små klatter hen langs træet. Dette gør det lettere at få påført malingen ensartet TYNDT på hele træet.

Mal med malingen på i alle retninger af træets årer.

OBS: BRUGTE KLUDE DRUKNES I VAND ELLER LÆGGES I EN LUFTTÆT POSE SOM LUKKES, DA DE KAN SELVANTÆNDE.

Cykeloprydning – 1. del afsluttet 

Vi har samlet 36 cykler fra kælderen og fra cykelstativerne udenfor. De havde alle fortsat markeringstapen monteret.

Bestyrelsen vil bede om, at man tjekker om ens cykler er havnet i samlingen.

Cyklerne står i to stativer i gården.

Husk, at man ikke kan tage en cykle, som man tror er ejerløs. Det er kun politiet, som må fjerne en cykle.

Cyklerne vil står der i de næste 14 dage.

Dette indlæg blev udgivet i ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.