Elektronisk adgang til hoveddøre for leverandører

Husforening Syd og andelsforeningen har lavet en aftale med firmaet Bekey, som står for elektronisk leverandøradgang til vores hoveddøre via bluetooth. Det betyder, at reklame- og avisbude ikke behøver ringe på for at få åbnet døren. De har adgang via deres mobiltelefon til vores hoveddøre. Firmaet styrer, at det kun er autoriserede bude, der får adgang. Bekey har ligeledes lavet aftale med Årstiderne og hjemmeplejen.

Hvis du får en fast levering f.eks. fra Skagen Fisk, så kontakt gerne Bekey, så de kan undersøge, om leverandøren kan få adgang via bluetooth. Det giver færre nøgler i omløb til vores hoveddøre.

Kontaktperson ved Bekey er Henrik Holmgaard (e-mail: henrik.holmgaard@bekey.dk)

Dette indlæg blev udgivet i Dørtelefoner. Bogmærk permalinket.