2018 – Januar nyhedsbrev

Storskraldsrummet

Hullet ind til storskraldsrummet er nu lukket. Dette skulle gerne forhindre ubudne gæster.

 

Bioaffald

Beboerne bedes sørge for, at containerne til bioaffald altid er lukket/låst – så vi undgår flyvende og kravlende skadedyr.

 

Viceværten har kun telefontid på hverdage kl. 7-16

Opstår der et akut problem (vandskade, elskade, el.lign.) kan viceværten selvfølgelig kontaktes udenfor telefontiden.

 

Varsling af cykeloprydning i december/januar

Bestyrelsen planlægger cykeloprydning i parkeringskælderen i december/januar. Alle cykler bliver mærket. Cykler, hvor mærket ikke er fjernet, vil efterfølgende blive fjernet i foråret.

 

Forslag til punkter til generalforsamling 2018

Forslag til punkter på dagsorden til generalforsamling i 2018 skal være sendt til bestyrelsen senest 15. februar 2018. Nærmere information omkring generalforsamlingen kommer senere. Skriv til: bestyrelsen@sadolinparken.com

 

Tjek din fugtalarm

Alle lejligheder bør have en aktiv fugtalarm på gulvet i teknikrummet. Vi opfordrer derfor alle till at tjekke, om de har en fugtalarm – og om batterierne virker.

 

Varmeanlæg

Efter gennemsyn den 1. og 21. november 2017 fra vores administration CEJ og vores tilknyttet vvs’er kommet frem til følgende. Efter udvidelsen af vores varmeanlæg har der kun været en som har haft problemer med varmen. Andelsforeningen har stadig problemer med deres. Dette skyldes, at ventilerne til hver opgang ikke er justeret rigtig i forhold til den mængde vand der er brug for, så nogen opgange for mere og andre får mindre. Det er noget som der skal kigges på i 2018 udenfor varme sæsonen.

 

Abonnement på nyheder.

Husk, du kan få mails med de nyheder, der lægges på Husforeningens hjemmeside: sadolinparken.com. Du skal selv gå ind og tilmelde dig.

Dette indlæg blev udgivet i ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.