2019 – Februar nyhedsbrev

Generalforsamling

Der vil være generalforsamling torsdag den 4. april 2019 kl. 19:00. Der vil blive sendt en dagsorden ud 4-8 uger før henhold til vedtægter.

 

Forslag til generalforsamling

Forslag til generalforsamling kan sendes til bestyrelsen senest den 24. februar 2019 per mail til bestyrelsen@sadolinparken.com

 

Oprydning af ubrugte cykler i parkeringskælder

Der vil blive påsat et rødt bånd på cyklerne i parkeringskælderen i februar måned. Ved udgangen af marts måned vil de cykler, der fortsat har det røde bånd på, blive flyttet fra parkeringskælderen og op først i cykelstativet i gården og senere i foråret blive hentet af politiet.

 

Ejendomsvurdering

Bestyrelsen vil gerne takke for særligt Irina Leivsgards og Thomas Corfixens indsats vedrørende deres klager over den nye ejendomsvurdering. Thomas har fået svar tilbage fra Vurderingsstyrelsen om, at styrelsen vil revurdere vores grundværdi. Det betyder, at vores gamle grundværdi (2018) vil være den gældende, indtil styrelsens nye vurdering træder i kraft fra 2021. Bestyrelsen afventer denne afgørelse, hvis der skal tages yderligere aktion, så vil vi samarbejde med andelsforeningen omkring dette.

 

Faldsikring

Der blev i efteråret 2018 etableret faldsikring på taget. Dette er gjort for at overholde reglerne for arbejdsforhold ved gang på tag. Denne post er en del af budgettet.

 

Reparation af fugtigt tag

Igennem årene har der været meget gang på taget på hjørnet af bygningen, ved nummer 27. Dette har gjort at tagpapfæstningen er blevet en smule utæt. I efteråret 2018 blev et område på 90 kvm skiftet ud med nyt tagpap og isolering. Denne post er en del af budgettet.

 

Nye dørhåndtag til opgangsdørene

Der har været flere opgange, som har haft problemer med slidte dørhåndtag på opgangsdørene. Bestyrelsen har derfor besluttet at skifte alle disse håndtag.

 

Bestyrelsen vil gerne henvise til det autosvar der kommer, når man skriver til bestyrelsen. Den beskriver hvem, der skal kontaktes til almindelige småting. Autosvaret er beskrevet nedenfor.

 

Autosvar

Hvis din henvendelse vedrører indvendig vedligeholdelse af din lejlighed, herunder lys, gulvvarme m.m., så er det egen vedligeholdelse.

Ved følgende ting skal viceværten kontaktes:

  • Udvendig vedligeholdelse (grønne områder, affaldsområde m.v.)
  • Fejl på elevator (kun i nødstilfælde i weekenden)
  • Affaldsskakt (ventilator, forstoppelse m.v.)
  • Port til kælder

Vores vicevært er Martin Pedersen fra Erhvervsservice Sjælland. Han kan kontaktes telefonisk på hverdage mellem 7-16 eller pr. sms ved tlf. nr. 20 15 70 89. Kun ved akutte forespørgsler kan han kontaktes uden for normal tid.

 

Ved følgende ting skal administrator kontaktes:

  • Adresseændring og ny e-mail adresse
  • Nøgler
  • Fjernbetjening til port
  • Parkeringspladser i kælder

Vores administrator er CEJ Ejendomsadministration A/S, og vores kontaktperson er Hanne Rosenkilde, som kan kontaktes på tlf. 33 70 77 08 eller hro@cej.dk

 

Hvis dine problemer er omkring VVS, så skal I kontakte Marc fra Pris VVS på tlf. nr. 28 14 33 35 eller prisvvs@gmail.com

 

 

Vores tilknyttede håndværkere kan ses her: http://www.sadolinparken.com/kontakt/

Dette indlæg blev udgivet i ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.